Denna veckan gäller det! :)

Nu är vi inne på veckan med stort 'the day' i sig :) Helt sjukt att det snart är dax!

Denna veckan är min sista vecka som ogift, miss Sandra. På lördag  blir jag Fru, jag blir Mrs Sandra ;) Haha, gud vad jag längtar!

Och så här fem dagar innan så är det MYCKET som ska göras!!!! Nästan så man vill skippa jobbet bara för att pyssla och få klart allting! Men jag tror vi kommer hinna, vi hjälps åt. Och det är otroligt roligt att fixa och dona!
Igår tränade jag och Robin på bröllopsvalsen för första gången, det var lite krångligt periodvis, men vi hade också ganska roligt där vi stod i ett för litet vardagsrum :) Dansen ska tränas på igen imorgon!

Vi var iväg i går morse och handlade en hel del till bröllopet. Då kunde jag inte häjda mig när jag såg att nya bröllopstidningar kommit ut! (dom är så roliga att läsa, få en massa inspiration)

Efterssom vi gifter oss på lördag så är det mesta redan fixat och köpt gällande pynt och pyssel, så jag hade ändå förstånd nog att låta bli att köpa dom dyra bröllopstidningarna, utan köpa istället en liten bröllopstidning där det står en massa roliga saker i :)

Och jag har nu målat färdigt alla rosor!

Så här ser dom ut när dom inte är målade eller utvecklade ordentligt.

Och så här blev dom. (lite större bukett, kunde inte hålla dom själv utan mamma fick hjälpa till!) Rosorna är i tre färger och kommer göras till en tärn bukett, två näbb-buketter och sedan kommer resten vara dekorationsblommor i festlokalen :) Så det är nästa projekt med dom!


Och idag kom spetsen som vi beställt till tärnklänningen. Var riktigt snyggt!

Så idag har mamma satt på spetsen på klänningen. Tyckte den blev riktigt snygg på klänningen!
Imorgon kommer syster hit för en sista provning. Tuvärr är inte jag hemma då för hon tyckte bestämt att det var bättre att komma när jag jobbar! Men jag kommer få se bild, så det kommer ni på bloggen också få göra :)


Och idag blev alla presentaskar klara!!

Askarna fungerar dels som bordsplacering och dels som en gåva till gästen att ta hem :) Vad som finns i askarna, det avslöjar vi inte! ;D

Känns riktigt skönt att dom är klara nu, så jag kan bocka av det på listan! (har faktist en lång lista där jag stryker saker som jag blir klar med, än är listan dock låååång)


Fick förresten en fråga från Pernilla, som undrade vart jag hittat dom vackra näbbklänningarna:
Pernilla - Jag hittade dom näbbklänningarna på Ebay. En otrolig sida med massa av fina saker till bra pris. Jag sökte på Junior Bridesmaid dress. Då kommer det upp otroligt många fina och billiga klänningar. Säljaren som jag sålde ifrån heter 87Sweetgirl. Hon har bra priset även på frakten, och ska du köpa flera saker från henne så samfraktar hon det så du inte betalar så mycket på det andra du köper. Ett bra tips för alla som letar näbbklänningar, sök på ebay! (klänningarna jag köpte är lika fina i verkligheten!)Så nu ska jag nog hoppa i säng, det är ju jobbdag i morgon :S Efter jobbet så blir det att färga mitt hår, eventuellt även Robins. Sen ska det övas lite på dansen igen. och försöka bocka av lite mer på listan! ;)

Gud vad vi längar tills på lördag!
Få träffa alla vänner och familjemedlemmar (vi saknar er!!), och få dela dagen med att ha alla samlade! Ha alla våra familjer, släktingar och fantastiska vänner. Trots att vi bor lite över allt i Sverige så ska ändå alla samlas, för våran skull! Det är helt otroligt och vi längtar så!
Och om fem dagar så får jag bli Robins fru <3 <3


Kramar Sandra & Robin
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0