Senaste nytt!

Senaste nytt är väl att det idag är 25 (!) dagar kvar tills våran bröllopsdag är här!!! Vart har tiden tagit vägen?? Helt otroligt! Har en massa saker som ska göras och fixas, men när man då samtidigt har ett nytt jobb så får man kompromissa lite ;) Men jag är ledig fredag i nästa vecka så då har jag en långhelg där jag bara kan pyssla med saker till bröllopet, ser jag mycket fram emot :)

Men förövrigt, så har vi beställt två ypersöta näbbklänningar till Leah och Ella!

Här är den! (dock utan diademet) Blir som en minibrudklänning, och så kommer dem ha tiara/rosett och en liten blombukett vars. Kommer vara så söta! Och färgen på bandet runt midjan är samma färg som min tärnas klänning kommer ha! Vilket vad det jag eftersträvade, så dem hade lite matchning fast ändå var olika!
Klänningarna kommer från Los Angeles i USA, och för två klänningar plus frakt fick vi ge strax över 500 kr! Helt otroligt vilket pris! Längtar så tills dem kommer :):)

Vi har även beställt caupcake(tårtställning)ställningen som jag spanat på sedan vi började planera bröllopet!

Tycker den är så fin! Och så är den praktisk efterssom man kan bygga ihop den hur man vill, om man bara villha te.x tre våningar, eller fem.. Man måste således inte ha alla sju våningar! Passar mycket bra då jag är en riktig bakmamma som gärna bjuder på mycket kakor,tårtor och bakelser. Roligt att ha något fint att servera det i sen i framtiden med.
Ställningen kommer från England, och med frakten så blev summan ca 650 kr!


Och idag så kom ett litet paket hem till oss som vi beställt. Lite dekorationsgrejer som vi håller lite hemligt så våra gäster har något att se fram emot ;) haha.
Men våra supersöta askar måste jag bara visa!
Min ask:

Och robins ask:

Tyckte dem var så söta så jag kunde inte låta bli att köpa dem :D I den ska jag lägga ner lite huvudvärktabletter, cetrizin, plåster och annat smått och gott som man kan behöva på sin stora dag! (vi är ju på olika hål kvällen innan fram tills vigslen börjar)


Och min kära syster tog sig idag hit för att prova sin tärnklänning, men tuvärr så var mamma tvungen att åka in med min låssaspappa till akuten för han hade råkat hugga sig själv(!) i fingret. Kan tillägga att det gick bra för min låssaspappa, han hade tur i oturen iallfall! Så han är hemma igen med ett stort bandage och 16 styng i fingret!
Men min kära syster fick tuvärr inte provat klänningen, så det projektet får stå still tills nästa gång hon kommer hit ;)


Och jag har fått en liten extra lön, fick min första lön på mitt nya jobb i går, har dock bara jobbat i en vecka så det blev inte supermycket, men tillräkligt för att jag ska bli glad. Det innebär nämligen att vi kan beställa lite mer av dem sakerna vi har hittat på nätet! Så det blir kvällens och morgondagens projekt! :)


Kan ni tänka er - Det är bara 25 dagar kvar!!!!!!
Längtar så enormt mycket, träffa en massa folk som man inte sett på länge efterssom dem bor långt bort, och få ha alla sina nära och kära runt sig en hel dag och bara ha det roligt och mysigt! Och framför allt så ska jag få min älskade Robin till Min Äkta Man <3<3



Kramar Sandra & Robin





Fler bilder!

Tänkte bjuda på lite fler bilder från våran Möhippa/Svensexa!


(är fortfarande så förvånad över att dem faktist lyckades lura mig!!! )
;)

På laserdomet!

Våra fotografer Felica och Jenny :D

Kvällspicknik!

En del av den goooda maten ;)

:)

:D

Tävlar!

Helt underbart ful och knasig bild som bara är så rätt i all sin felaktighet! Eller vad säger ni? ;)

Avslutar med denna bilden så jag tycker mycket om!
Hade gärna visat alla bilder, men det tar så mycket plats ;) Ni får nöja er med dessa. Tycker det beskriver ganska bra hur rolig kväll vi hade! TACK igen alla ni fina människor :) <3


Återkommer en annan dag för att uppdatera om läget, allt vi har för oss nu ;) Just nu ska vi bege oss till jobbet så det hinns inte med..


Kramar Sandra & Robin




33 Dagar kvar!! :)

jepp, idag är det exakt 33 dagar kvar till ''the day''! Vart har tiden tagit vägen??
Känns väldigt förväntansfullt, och det känns faktist inte så stressigt. Nog mest för att på torsdag så kommer lönen och då kan vi ÄNTLIGEN beställa alla saker : löpare, näbbklänningar, tårtställning o.s.v Även fixa pass till mig och lämna in min ring för att göra den till min vigselring :)
Så på torsdag kommer jag sitta framför datorn (den lilla tid jag får över efterssom jag jobbar två jobb!)
Men det andra får nog tuvärr vänta till veckan efter, efterssom jag börjat på mitt nya jobb (som är jätte roligt) och då hinns det inte riktigt med att åka till stan. men det kommer sen :)

Men syster var iallfall här och provade sin tärnklänning!

Fast Leah som var med tyckte att det var mycket konstigt efterssom klänningen var utochin, men fin ändå! ;)


Lite jobb till ska göras, plus att vi ska högst troligt 'pimpa' upp den med ett litet lager spetts längst ner :)
Så mer kommer angående klänningen...


Gjorde Leah glad genom att låta henne prova slöjan ;) Hon fick även se en bild på hur hennes näbbkläning kommer se ut och den fick godkänt! Tur det!



Annars så flyter allting på. Vi håller på för fullt att göra festhäftet, och jag ska även se om vi kan börja med vigselprogrammet också snart, så det blir klart! Men festhäftet kommer iallfall att bli helt klockrent ;)

Vårt största dilema just nu är väl mest att vi ännu inte fixat någon transport från kyrkan till lokalen... :(
Vi har tänkt innan att jag och robin ska åka själva i något fordon för att få lite egentid.. och sedan följet i ett annat fordon.. Men då innebär det att vi behöver fixa två fordon, men om vi ska åka tillsammans krävs det att vi hittar ett fordon som tar : brudparet, tärna, 2 näbbar, bestman och våra två fotografer = 8 personer..
Vet ännu inte hur vi ska göra :S Att hyra kostar tyvärr allt för mycket.. och vi känner ingen heller som har en fin bra bil... suck.. Ja vi får se hur det blir. Har ni några förslag?


Annars är det som sagt super här! Mina två fina kusiner Jenny och Felicia har tagit på sig rollerna som våra bröllopsfotografer! Dem är helt otroliga på att ta bilder, så vi tänkte att dem två kommer nog kunna ta vackra bröllopsbilder på oss :) Tack tjejer för att ni ställer upp!  <3


Och en påminnelse till er alla = Glöm inte att Kommentera! ;)



Kramar Sandra & Robin




Vigselsamtal med prästen.

Här är det hundra saker som pågår på en och samma gång ungefär! Tuvärr inte bara roliga saker, men mycket roligt :) Som tillexempel att vi nu har haft vårat samtal med prästen John!
Vi hade bestämt tid kl 10.00 i tisdes, men det försvann helt ur våra tankar, så det glömdes bort :S Fick boka en ny tid till dagen efter. Så igår var vi där! Pratade i ungefär en timme om vigslen och så.
Vi gick igenom upplägget för hela vigselakten, han förklarade lite hur han brukar göra, och saker vi skulle göra. Vi pratade om hur brudtåget skulle gå in och gå ut, och hur dem skulle stå under vigslen. Känns så skönt att ha en präst som är så tillmötesgående och öppen för nya saker! Helt kanon!
Robin blev också nöjd över mitt val av präst, då dem kunde prata om vigselupplägget och ta bort saker som han tyckte var obekväma. Han hjälpte oss välja ordning på psalmer och så vidare. Så nu ska vi göra vigselprogrammet och när det är klart ska vi maila det till honom så han dubbelkollar att det blivit rätt innan vi kopierar upp det till alla gäster :)
Så det känns väldigt skönt att allt fungerar så bra med prästen, han är en kanonpräst!


Jag beställde även hem skor och lite underkläder till bröllopet, och det paketet kom för några dagar sedan. Provade allt och allt passade. Så roligt :)
Så nu har jag skor till bröllopet, och underkläder :)

Här är mina skor! Vad tror ni om dem?
Så nu är det avbokat, ska endast prova b-hn med klänningen också så man inte får en stor överraskning på the day med att b-hn syns eller så.. Men tror inte det ska vara några problem :)
Nu har jag väska kvar att fixa till min outfit!


Annars håller vi på med bordsplacering, häften, musik os.v just nu. Inte så lätt att fixa med en bordsplacering kan jag säga! Men det är väldigt roligt :) Vi ska även se om vi hittar någon tid nu i veckan att åka till IKEA för att handa dukar och lite annat smått och gott :) För se om man kanske ska åka innan jobbet kanske, för annars blir det väldigt svårt att hinna med, är inte ledig en enda dag på två veckor nu ungefär :S haha!
Men det är för att jag har en stor glädje att medela att jag har fått JOBB :) Som pedagog i ett fritidshus i Magnarp!
Skulle igentligen börja där 1 September (slutar mitt andra jobb den 28 Augusti) Men dem frågade om jag kunde hjälpa till med att hoppa in redan på måndag (22 Augusti) och självklart ställer jag upp på det :) Så sista veckan på mitt gamla jobb kommer innebära första veckan på mitt nya jobbb = två jobb per dag! Men det struntar jag i för jag är så glad för att jag fått jobb :):)



Kramar Sandra & Robin



Vi blev överraskade med Möhippa & Svensexa!!

I lördes hade vi tagit ledigt från jobbet för att jag och mamma skulle ha våran årliga sommarfest med familjen/släkten. Hade jobbar länge med den tillsammans med mamma. Vi hade bestämt mat, fixat tävlingar, varit och handlat till festen och så vidare. Var riktigt taggad på sommarfesten. Lördagen tillbringades mestadels med att jag och mamma fixade till inför kvällen. Dukade fint, la fram snapsvisor, ritade ut till tävlingarna, började smått på förrätten och sådant. Vid halv fyra började vi göra oss iordning. Bytade om till finkläder, la sminket och fixade håret. Sedan skulle förrätten göras klart. Halv fem kommer helt plötsligt ALLA inkörandes på gården, först tänkte jag bara ''nej men dem kan inte komma en timme för tidigt!'' När jag såg att alla, inkluvsive min syster var med (som bor åt andra hållet) var med i bilarna så insåg jag att jag hade blivit lurad... Blev väldigt ställd! Värre var det för Robin som blev så chockad att han inte förstod vad som hände förrens lite innan vi skulle bege oss av!
När alla kommit in i huset och alla hade kramats så fick vi vars en fin tröja på oss, jag fick en slöja, robin fick ett diadem med blinkande ufo:n, och så fick vi vars en ring med en boja på!

Självklart blev inte sommarfesten av... (helt paff över detta, hade ju fixat allt till det!)
(vist blev vi fina??)  :)

Här är alla som grundlurade oss!!! Ganska många, men ack vilket härligt gäng!! <3

Sedan fick vi lite mouserande jordgubbsvin (som igentligen var sommarfestens välkomsdrink, vad jag trodde iallfall!) Sedan fick vi byta om, tydligen fungerade det inte så bra med vita byxor! Så byta byxor, på med bekväma skor som ''stannar kvar på fötterna'', skulle även ta med något varmt t.ex en jacka.
Vi bytade om och packade lite förvånande ner extra skor och koftor, viste inte alls vad vi skulle göra. Det var vid detta laget som jag fick förklara för robin vad som höll på att hända : Det var en gemensam möhippa och svensexa! :)

Sedan begav vi oss ut mot busshållsplatsen!

Kan säga att 16 personer på våran lilla busshållplats blev mycket :)

Blev en rolig bussresa som visade sig gå till Helsingborg. Vi sjöng, pratade och drack gott vin/öl/cider :) Vi tog upp ungefär halva bussen :)




Väl framme i Helsingborg så begav vi oss till laserdome till min och robins gläjde! Det är så roligt med laserdome!
(jag fick även prova på att köra sugway medans vi väntade på att folk skulle bli klara på toa, roligt!) Vi delades in i ett tjejlag och ett killag! Vi spelade 3 x 20 minuter! Det var fantastiskt roligt. Hade hela rummet för oss själva!!
Det var många i vårt sällskap som aldrig spelat som blev frälsta, och alla hade riktigt roligt. Svetten rann från oss alla, och killarna vann i vart enda set, men ack var roligt vi hade!!



Efter laserdomet så begav vi oss ner till tåget då vi skulle åka till Ängelholm! Fick åka deras nya tåg!






16 personer på ett tåg tar också mycket plats :) Väl framme i Ängelholm så möttes vi av Monica och hennes vännina som leverade mat till oss, och mer dricka :) Vi begav oss sedan till en park och åt en mysig kvällspicknik. Bilder från detta kommer senare! Men maten var ricktig god, var bröd, macka, skinka, potatisksallad, colwslaw, grönsaker, ost os.v riktigt gott och väldigt mysigt :)
Efter att ha ätit oss riktigt mätta så gick vi till bussen och åkte hem till oss igen.

Där hemma fortsatte tävlandet mellan tjejerna och killarna!




Blev tävlingar i bröllopsfrågor och frågor om mig och Robin :)


Sedan tävlade vi i leken : fyra man i soffan! Rolig men lite klurig lek!




Kan säga att tjejerna vann den leker! Och frågetävlingarna! Så det slutade med att TJEJERNA vann :)


Så då fick jag ett pris! Fick trädgårdsyatzy! Jätte tärningar :) haha! Rolig vinst som ska testas vid ett senare tillfälle!

Det vinnande laget! (förutom Stefan som står vid sidan av och försöker smyga sig in i det vinnande laget!)

Efter en lång och rolig kväll så åkte folket hem vid.. två? Sen satt vi andra kvar och pratade tills fyra på morgonen :)

Hade en så otroligt rolig kväll :) Både jag och Robin damp ner i sängen efter en otrolig kväll! Vi blev verkligen lurade och enormt överraskade! Och vilken kväll mamma och alla andra planerat ihop! Var helt super!!!
Vi säger TACK!!! Tack för en så otroligt rolig möhippa och svensexa! Hade så roligt tillsammans med er alla :) TACKTACKTACK :)


Fler bilder kommer komma från denna fantastiska kväll! Men dem kommer när Felicia väl skickar mig dem ;)
Så när jag får dem, så lovar jag att lägga upp dem. Fler bilder kommer :)

Tack igen alla ni som var med och gjorde den här kvällen! Det var så roligt :)
Kramar till er alla från oss <3



Kramar Sandra & Robin



Bröllopsfrisyr!

Tänkte lägga upp bilder på när jag testade att göra min bröllopsfrisyr. Provade flera gånger om utan att få det som jag ville, till sist så hittade jag rätt form på frisyren :) Så tänk på att det inte är tiptopp här, utan lite slarvigt gjort :) tänk också bort att jag är väldigt osminkad här, och har mjukiskläder på mig! Men ni ska ju faktist inte titta på det utan titta på frisyren :)


Som sagt lite slarvigare än vad det ska vara sen, men tänkt bort det ;)





Vad tycker ni om tiaran och slöjan??



Och en bild på själva frisyren utan slöjan på. kommer ha några ''stenar'' i håret sen på stora dagen med. Men annars är det en enkel knut gjord på en hårdonut som gäller! Vad tycker ni??



Så frisyren är fixad, tiara och slöja lika så. Har skor och väska kvar att hitta på min outfit. Men det kommer.
Det är idag 45 dagar kvar till bröllopet!! 45!
Mest stressad nu är vi väl mest över att våran lön inte kommer förrens i slutet av denna månaden, så vi kan inte beställa tårtställning, näbbklänningarna eller dekorationerna förrens dess. så vi hoppas innerliggt på en snabb leverans från USA & England.. Håll tummarna för oss!!!
Och jag känner väl lite oro för att lönen ska vara för liten för att räcka till allt. All mat ska ju också inköpas. och vårat boende på hotellet ska betalas os.v.
Så mycket det ska till pengar för. Men det är inget att gnälla över nu, får väl se vad saker och ting räcker till helt enkelt :)


Måste rusa! Men vi hörs sen!



Kramar Sandra & Robin




Nu är vi hemma igen :)

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på Öland! Hade helt kanontoppen väder, och vi hittade på en massa roliga saker varenda dag! Så roligt :) Tack alla som var med och gjorde det till en fantastisk semester!





Nu är vi hemma igen och bröllopsplaneringarna är åter igen i full gång!
Frisyren är testad, men bilder kommer senare, eventuellt i morgon. Blogg.se är så slött idag att jag inte orkar lägga upp fler bilder just nu. Men det kommer!

På semestern har det inte varit direkt någon bröllopsplanering, men jag har drömt om bröllopet ganska ofta. Har drömt både att min ena tärna och våran marshalk inte kommer efterssom dem fastnar på vägen när dem smiter iväg till sitt andra bröllop som dem ska på samma dag(idrömmen uppstår väldiga problem kring detta..) Och jag har drömt att jag inser att det bara är några dagar kvar till bröllopet och ingenting är färdigt än. har inte handlat maten, fixat rosor, askar och pynt, klänningen är inte fixad o.s.v (i dem drömmarna har jag stor ångest för att jag inser att jag inte kommer hinna få allt som jag vill ha till bröllopet klart i tid)
Så lite jobbiga drömmar, men ganska roliga också ;)


Sedan har det varit lite tjaffs och mög, men vi kämpar på :)
Här även bokat in vigselsamtal med våran präst nästa tisdag! Ska bli roligt att äntligen få träffa honom och prata om alla sina tankar och idéer :)

Alla gäster utan två har faktist svarat på våran inbjudan nu! Jätte roligt att inte behöva tjata på folk för att dem ska säga om dem kommer eller inte. Så tack för att alla (utom två) har svarat :)
Men nu ska jag pysa till sängs! Vi hörs!


Kramar Sandra & Robin




RSS 2.0