21 dagar kvar!

Syrran har varit och provat klänningen igen!

Hon fånade sig med solglassögon...

Provningen tog lite tid efterssom vi skulle lägga upp så längden blev lika dan på alla sidor! Det tyckte Bodil var väldigt jobbigt, stackars henne ;)
I veckan ska spets köpas till nedre delan av klänningen och sys på :)


Idag var jag och Robin en runda i Helsingborg och gick på stadsteaterns öppethus. Passade även på att gå inom Dunkers öppna hus och träffa Malin :) Super roligt!
Sedan begav vi oss till Ikea och inhandlade knoppan lakan som vi ska ha som dukar. Ett riktigt fynd blev det :) Blev ju handlat lite annat med men så är det när man går på Ikea :S


Vi har även bokat en bil som kommer ta oss till festlokalen efter våran fotografering :)

Den här bilen kommer vi bli köra i! Man får ju lyxa till det lite, det är ju faktist våran bröllopsdag! Och vi har en resa på 6 mil så vi hinner ju njuta lite av färden! Efterssom vi håller våran budget så bra så tyckte vi att vi kunde få unna oss en bil med chaufför! Så för 3000:- (plus bokningsavgiften) Så får vi åka i denna snygga bil, som dessutom dekoreras med fina band och flaggor! Och chauffören (som bär kostym!) bjuder dessutom brudparet på ett glas champange :) Känns toppen!!

Och snälla Geraldine kör vårat brudfölje till festlokalen i den stora bilen (hon kör även mig, tärnan och näbbarna till kyrkan med den bilen) Tack Dine för att du ställer upp :)

Och tårtsakerna plus våran cupcakeställning har kommit! Supersnabb leverans och varorna var i toppenskick :)

Så det är lite av varje just nu. Tiden tryter sakta men säkert ;) Och riktigt roligt är det!!! <3Kramar Sandra & Robin

Kommentarer
Postat av: Bodil

Detta inlägget hade jag missat.

Läser det bättre sent än aldrig. Snygg bilen är som ni har bokat. Det kommer att bli en toppen dag.

2011-09-07 @ 23:11:17
Postat av: Bloggare Sandra

Men hur kan du missa ett inlägg bara så dära! Tur att du kollade igen iallfall ;) Roligt att du gillar bilen! Tror också att vi kommer få en toppen dag! Längtar så otroligt mycket!

2011-09-08 @ 18:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0