Födelsedagar,Flytt och Avslutningar...

Det är så otroligt mycket nu! Idag fyller min fina sambo år, och även så hans mamma. Så det har varit kalas idag, Fest igår. Och så slutar vi skolan på fredag så det har varit klassfest i fredes, och vi har varit ute hos svärfar och ätit middag och mitt i allt detta försöka vi packa ner hela våran lägenhet på 83 kvadratmeter, efterssom flyttfirman kommer om en veckan (imorgon är det en vecka) och ska flytta ner våra möbler till skåne. Själva ska vi köra ner dagen efter, så vi hinner flyttstäda lägenheten och så..
Känns riktigt roligt att flytta ner till skåne igen, saknar verkligen hela min familj och att inte kunde delta i allt som händer där nere. Men jag kommer sakna Norrköping otroligt mycket, och hela sambons släkt som finns här. Men efterssom dem finns här uppe, så kommer det bli så att vi kommer upp hit ganska ofta ändå så det känns skönt!
Men som sagt så börjar det bli riktigt stressit med packandet, och skolavslutningssaker som tar mycket (det är utvärderingar, städningar, allt som ska fixas och alla avsked som ska tas) och så.. Så därför är det inte så mycket med bröllopsplaneringarna just nu. Fast vist - vi pratar och spånar på idéer varje dag, men det är inte så aktivt planerande nu, det får vänta tills vi landat nere i skåne. Ser så fram emot att faktist kunna ta tag i det på allvar!!

Kuverten till inbjudningskorten har ännu inte kommit, men vi har fått besked om att apsolut senast den 26:te ska dem vara hos oss, så vi får bara hoppas! Så fort dem kommer ska vi ta tag och skicka ut dem, vi lovar! :)


Kramar Sandra & Robin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0