Cupcakes!

Har testat att baka lite olika cupcakes. Vi ska som sagt ha cupcakes på bröllopet, men problemet har varit att vi måste ha en frosting som klarar av att stå i 24 timmar, efterssom vi inte har någon möjlighet att göra dem samma dag, så får det bli på kvällen innan när vi är i lokalen och fixar till det.

Testade en sort :


En väldigt söt varant, som höll vårat 24-timmars test! Men dock ändrade vi till att vilja ha vit frosting istället efterssom det inte gick att få den mer röd än så här.. (vill inte ha rosa på bröllopet!)



Så vi testade en annan frosting, som innehåller choklad! Tyckte den var godare för den var inte lika söt (plus att jag gillar choklad) och den klarade också av vårat 24-timmars test. Så denna frostingen blir det nog.
Fast med svarta muffinsformar med rött & guldigt strössel. Ser den god ut???



Idag fick vi även en god nyhet på posten!


Vi fick våran hindersansökan tillbaka och fick godkänt (så inget syskonskap eller redan gifta inte!) Så nu får vi gifta oss :) :)


Vi åkte även ut till lokalen som vi ska ha våran bröllopsfest i idag! Mamma följde med oss och tittade. Hon är bra på sånt där!


Här är mamma i den stora salen (fast hela syns ju givetvis inte på bilden)
Blev positivt överraskad till hur fin lokalen har blivit! Och stolarna är nya och SNYGGA så vi behöver inte bry oss om att fixa stolsöverdrag (vilket faktist sparar både tid, pengar & energi) Och det fanns ett snyggt buffebord som är självklar till när vi ska servera maten, helt kanon! Och lokalen har även en nybyggd veranda med terassvärmare och mycket mera! Blev verkligen glad över hur fin den var (inte för att den var ful innan för då hade vi inte bokat den) Men det har verkligen hänt mycket med huset under dem åren vi inte varit där!
Så nu är vi helt hundra på att vi kommer kunna smycka och dekorera det till en fantastiskt atmosvär på våran bröllopsdag <3


Kramar Sandra & Robin




Kommentarer
Postat av: Agneta

Låter ju jättebra att dina experiment funkar...ser det framför mig... olika cupcakes utspridda i husets alla delar med tidtagarur vid sidan...en efter en rasar de samman...men till slut...en alldeles bedårande skapelse som står där som segrare...HURRA...denna ska vi ha! ;-)

2011-06-23 @ 08:51:12
Postat av: Jenny

Va gulligt att ni ska ha cupcakes på bröllopet, dom ser riktigt goda ut! :D

2011-06-23 @ 15:05:24
Postat av: Anonym

Va gulligt att ni ska ha cupcakes på bröllopet, dom ser riktigt goda ut! :D

2011-06-23 @ 15:06:08
Postat av: Johanna/Janne

Till en början vill jag gratulera er båda. Vad roligt att ni ska gifta er! Är spännande att följa era bröllopsplaner. Kommer säkert bli hur vackert som hellst. :) Jag kom på en låt som jag tycker är vacker, vet inte om ni tycker om den men "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad är riktigt fin. Ingen psalm men i alla fall. Lycka till med planerna. Jag följer med spänning. :)

2011-06-23 @ 19:48:28
Postat av: Bloggare Sandra

Haha Ja det har varit mycket med cupcakesen, men nu tror vi som sagt vi har hittat våran modell ;) Bra att ni gillar dem, änså länge iallfall ;)



Johanna - Tack så mycket! Roligt att du hittat till våran blogg :) Fortsätt gärna kommentera, då blir vi glada :)

2011-06-24 @ 13:53:31
Postat av: Felicia Lundkvist

det såg ju riktigt bra ut!

tack för att jag får låna den grymt fina klänningen, visar för mina vänner ungefär hela tiden haha (A) skit fin är den!

2011-06-30 @ 22:21:10
Postat av: Bloggare Sandra

Roligt att du gillar klänningen så mycket felicia!Det ska bli superoligt att få se dig i den :) (kommer du ihåg när jag hade den på Bodils bröllop?)

2011-07-01 @ 00:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0