Det märks att det börjar närma sig!

Nu börjar man känna att det inte ens är tre månader kvar tills våran bröllopsdag är här :)
Här om veckan så upplevde både vi två varsett riktigt pirr i magen över den stora dagen :) Man börjar känna att det snart är dags, förväntningarna stiger och den possitiva känslan fyller oss båda två! Vi är så förväntansfulla på att ta detta kliv in i nästa fas  i vårat gemensamma liv!

I fredes var det exakt tre månader tills den stora dagar innfinner sig, och det märks på mina drömmar att det börjar närma sig. Drömmer ganska ofta om vårat bröllop, härom natten så drömde jag att mamma och moster Pia hade sytt klart tärnklänningarna och när dem visade dem (på tärnorna) så var klänningarna inte alls som vi bestämt, utan slutade vid knäna där framme och gick sedan ner till golvet därbak, plus att dom satt ett långt släp på båda klänningarna. Jag var inte alls nöjd över deras egna insitivtagande till att ''piffa'' upp klänningarna som dem sa i drömmen.... haha, det är så roligt med drömmar. Får bara hoppas det inte var en sann-dröm ;)

Och vi har fått flera gäster som tackat JA till bröllopet, blir lika glad varje gång :) Och så får man höra att dem följer bloggen också, och det är ju riktigt roligt att höra! Var inte rädda för att kommentera :)

Känner verkligen på mig att den 24 September kommer bli en helt fantastisk dag, delad med en massa fantastiska människor <3


Kramar Sandra & Robin




Kommentarer
Postat av: Agneta

Såja det är nu allvaret börjar.Kram till er.

2011-06-28 @ 00:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0